wire-o boek printen en inbinden | online copyshop - OnlyPrint

Wire-O

Wire o binden

Wire-O

Gebonden met wire-o (metaalringen)

Printen en inbinden van handleidingen, brochures, readers, catalogi etc. met draadringen.

Wire-O brochures Printen en inbinden met Wire-O metaalringen

Alle keuzes zoals kleur of zwart/wit, formaat, oplage en uitvoering kunnen gemaakt worden na selectie van het artikel.

Summary

  • Product Name:Wire-O
  • Product Reference: Wire o binden
  • Price: 0,00
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.00 kg
  • Description: Gebonden met wire-o (metaalringen) Printen en inbinden van handleidingen, brochures, readers, catalogi etc. met draadringen. Wire-O brochures  Printen  en inbinden met Wire-O metaalringen Alle keuzes zoals kleur of zwart/wit, formaat, oplage en uitvoering kunnen gemaakt worden na selectie van het artikel.
Path: > > Wire-O

Reviews

Van op  14 Mar 2020 :
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
Van op  19 Feb 2020 :

Wol en schapen in Europa, boek in Duits

Voor dit boek heb ik een andere drukker gezocht. Ik had steeds minder vertrouwen in mijn vorige drukker. Ik heb lang gezocht naar een nieuwe drukker, maar ook deze 2e druk is weer top. De kleuren zijn helder en fris, Het is een indrukwekkend geheel geworden, 600 gram. Ik heb bewust voor 170 grams papier gekozen omdat het boek best veel te lijden heeft. Het gaat altijd mee op prijs. De wire-o binding is perfect, geeft het boek een bepaalde uitstraling en blijft goed openliggen. Ook gaat het razendsnel, maandag besteld, woensdag binnen en dezelfde dag op weg naar Duitsland.

Van op  02 Oct 2019 :

Dhr

Ik wilde mezelf moeite en inkt besparen én voor de bruikbaarheid gaan van een mooie wire-o. Na enige twijfel de stap gezet en voor het eerst zoiets besteld via internet en dan natuurlijk zeer benieuwd naar het resultaat; werkelijk prachtig!
Echt een boekwerk geworden wat je graag oppakt voor studie en zich door wire-o gemakkelijk laat omslaan zonder steeds weer dicht te vallen of erger nog; uit elkaar te vallen.

Product configureren

Formaat
Pagina's
Uitvoering inhoud
Druk binnenwerk
Papier binnenwerk
Bindplaats wire-o
Soort omslag
Uitvoering omslag
Transparanten
excl. btw0,00 €
btw0,00
incl. btw0,00 €

Geen verzendkosten binnen de Benelux
Levertijd: 1-2 dagen*


i  Bestanden kunnen na de bestelling geüpload worden
*geldt voor leveringen binnen de Benelux, levertijden voor andere landen vindt u hier

Andere producten in dezelfde categorie:

Wire-o inbinden

Ben je van plan om je brochure, naslagwerk of handleiding via wire o te laten binden? Dan zit je goed bij Onlyprint.nl. Wire-o is een bindvorm die veelal wordt gebruikt om zowel kleine als grote documenten te binden. Kenmerkend voor wire o is dat dit soort documenten door een ringband bij elkaar worden gehouden. De ringbanden zijn gemaakt van een stevig en duurzaam materiaal dat de verschillende bladzijden nog jaren bij elkaar houdt. Bij Onlyprint binden wij diverse producten door middel van Wire O inbinden. Hierbij kun je denken aan:

De voordelen van wire o inbinden

Wire-o kent vele voordelen ten opzichte van regulier inbinden door plakken of nieten. Ingebonden wire-o documenten vallen perfect open en blijven liggen wanneer het boek opengeslagen wordt. Bij gebonden brochures of geniete brochures valt het drukwerk vaak weer direct dicht. Daarnaast geeft je door wire-o binden je meer mogelijkheden en kan wire-o bij zeer kleine oplages van slechts één stuk al geleverd worden.

Wire-o drukwerk

Wanneer je ervoor kiest om je drukwerk te laten binden door middel van wire-o, heb je een aantal opties. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een extra omslag erbij te bestellen. Dit is uiteraard geen vereisten. Bij het kiezen van een wire-o omslag kun je kiezen voor een transparante omslag aan de voor en/of achterzijde. Ook kun je kiezen voor stevig karton van 250 grms tot 350 grms. Naast wire-o brochures levert Onlyprint ook wire-o kalenders. Deze worden voorzien van een speciale uitstanzing. Hierdoor kan de kalender gemakkelijk aan het ophangoog worden gehangen in het midden van de wire-o ringen.

Inbinden wire-o prijs

De prijs van een wire-o binding is sterk afhankelijk van het aantal pagina’s, het materiaal en de omslag. Wire-o binding kent bij Onlyprint geen minimale oplage. Dus ook voor het inbinden van een scriptie met wire-o ben je bij Onlyprint aan het juiste adres. Als één van de weinige Online copyshops in Nederland kunnen wij wire-o inbinden van 8 tot wel 580 pagina’s. Voor de omslag van een wire-o binding wordt meestal gekozen voor een transparante voorkant en een achterkant van karton in de kleur wit of zwart. Wire-o inbinding heb je bij Onlyprint al vanaf €18,63. Voor deze prijs is de verzending ook nog eens helemaal gratis.

Wire-o in verschillende formaten

Afhankelijk van waar je de binding voor wilt gebruiken, bieden wij het wire-o inbinden aan in verschillende formaten. Zo kun je bij Onlyprint kiezen voor een A3, A4, A5 en A6 formaat. Hierdoor ben je bij Onlyprint aan het juiste adres voor al jouw wire-o wensen.

Vragen over wire-o?

Wil je wire-o laten binden, maar zit je nog met een aantal vragen? Dan zitten onze vriendelijke medewerkers voor je klaar. Je kunt bij hen terecht met al je vragen over drukwerk, bindwerk en natuurlijk wire-o. Je kunt hen het beste bereiken via info@onlyprint.nl. of door even te bellen naar 045 302 00 11.Druckfarbe Umschlag

Druckfarbe

Druckfarbe Inhalt

Ausführung

Seiteneinstellung

Ausführung Cover

Papier Inhalt

Papier

Papier Umschlag

Bindeseite

Lochung

Klammerheftung

Falten

Trennblatt

Seiteneinstellung Inhalt

Produktnummer

Länge in mm

Breite in mm

Papiertyp Plakat

Papiertyp Plakat

Laserfähiges Briefpapier

Anzahl der Namen

Bindeform

Coveroptionen

Folie Glasklar

Rillen

Papiersorte

Endformat