DIY - Gepersonaliseerde fotokalender 2024

DIY - Gepersonaliseerde fotokalender 2024

Een speciaal soort gepersonaliseerde kalender. Onze fotokalender voor 2024 heeft twee vakjes per maand waarin je foto's (10x15cm) kunt plaatsen. We drukken de foto's direct op de kalender af.

Specificaties

  • Kalender 2024
  • 250 g BioTop papier (crèmewit)
  • incl. ophangsysteem
  • A4 staand formaat
  • enkelzijdig bedrukt
  • incl. 12 foto's in 10x15cm, 250g zijdemat

Summary

  • Product Name:DIY - Gepersonaliseerde fotokalender 2024
  • Price: 0,00
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.00 kg
  • Description: Een speciaal soort gepersonaliseerde kalender. Onze fotokalender voor 2024 heeft twee vakjes per maand waarin je foto's (10x15cm) kunt plaatsen. We drukken de foto's direct op de kalender af. Specificaties Kalender 2024 250 g BioTop papier (crèmewit) incl. ophangsysteem A4 staand formaat enkelzijdig bedrukt incl. 12 foto's in 10x15cm, 250g zijdemat
Path: > DIY - Gepersonaliseerde fotokalender 2024

Reviews

Be the first to write your review !

Product configureren

Referentienummer
excl. btw0,00 €
btw0,00
incl. btw0,00 €

Geen verzendkosten binnen Nederland.
Productietijd: 2-3 werkdagen*


i  Bestanden kunnen na de bestelling geüpload worden
* Levertijden voor NL en andere landen vindt u hier

Andere producten in dezelfde categorie:

fotokalender2024_01.jpg

Ontdek de charme van zelf ontwerpen met onze DIY - Gepersonaliseerde fotokalender voor 2024. Deze kalender is niet alleen een praktische metgezel gedurende het hele jaar, maar ook een creatief canvas voor je persoonlijke herinneringen en momenten. Elke maand heeft twee vakjes waarin je gemakkelijk en handig je favoriete voorgedrukte foto's van 10x15 cm kunt plaatsen. Verander de foto's naar wens en ontwerp je kalender maand na maand opnieuw.

De kalender is gedrukt op hoogwaardig BioTop-papier van 250 g in een warme crèmewitte kleur en maakt indruk met zijn natuurlijke uitstraling. Met het bijgeleverde ophangsysteem kun je de kalender gemakkelijk en elegant ophangen in je huis of kantoor. Met zijn A4-portretformaat en enkelzijdige bedrukking is onze fotokalender een echte blikvanger die functionaliteit en design stijlvol combineert.

Je foto's verdienen een presentatie die net zo hoogwaardig is als de herinneringen die ze overbrengen. Daarom drukken we de 12 persoonlijke foto's voor je af op 250 g semi-glanzend papier, waardoor de afbeeldingen een elegant oppervlak krijgen en de kleuren prachtig uitkomen. Of het nu gaat om de stralende gezichten van je geliefden, adembenemende landschappen of kleine alledaagse vreugden - ze vinden allemaal hun plek in je gepersonaliseerde kalender.

Maak van elke maand een nieuwe ervaring en laat de foto's je door het jaar leiden. De gepersonaliseerde fotokalender 2024 is ook het perfecte cadeau om je genegenheid en momenten samen met familie en vrienden te delen. Bestel nu en creëer een uniek product dat je het hele jaar zal vergezellen.

Druckfarbe Umschlag

Druckfarbe

Druckfarbe Inhalt

Ausführung

Seiteneinstellung

Ausführung Cover

Papier Inhalt

Papier

Papier Umschlag

Bindeseite

Lochung

Klammerheftung

Falten

Trennblatt

Seiteneinstellung Inhalt

Produktnummer

Länge in mm

Breite in mm

Papiertyp Plakat

Papiertyp Plakat

Laserfähiges Briefpapier

Anzahl der Namen

Bindeform

Coveroptionen

Folie Glasklar

Rillen

Papiersorte

Endformat