Goedkoop Folders laten drukken? | online printshop - OnlyPrint

Folders

Folders - Losbladig A3/A4/A5

Folders - Losse blaadjes printen

Online bestellen folders en losbladige printjobs

Summary

  • Product Name:Folders - Losbladig A3/A4/A5
  • Product Reference: Folders
  • Price: 0,00
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.00 kg
  • Description: Folders - Losse blaadjes  printen Online bestellen folders en losbladige printjobs
Path: > Folders - Losbladig A3/A4/A5

Reviews

Be the first to write your review !

Product configureren

Drukkleur
Papiersoort
Variaties
Eindformaat
Referentienummer
excl. btw0,00 €
btw0,00
incl. btw0,00 €

Geen verzendkosten binnen Nederland.
Productietijd: 2-3 werkdagen*


i  Bestanden kunnen na de bestelling geüpload worden
* Levertijden voor NL en andere landen vindt u hier

Andere producten in dezelfde categorie:

Folders drukken bij Onlyprint

Sinds jaar en dag worden folders gebruikt als vorm van promotie. Vroeger alleen als huis-aan-huis bezorging, tegenwoordig ook op veel andere manieren. Bij Onlyprint hebben wij bijzonder veel gedrukte folders geleverd aan webshops. Deze webshops sturen de folder mee met bestellingen voor zowel bestaande klanten als nieuwe klanten. Hierdoor maken deze mensen niet alleen kennis met het product dat zij hebben ontvangen, maar ontdekken ze ook direct het hele assortiment. Uiteraard kun je er ook nog steeds voor kiezen om de folders te laten drukken en deze te laten verspreiden in een bepaalt postcode gebied of uit te delen in een winkelcentrum. De mogelijkheden met folders zijn legio.

Goedkoop folders drukken

Eerlijk is eerlijk, veel gedrukte folders zullen direct bij het oud papier belanden. Dat is ook niet zo vreemd. Het verspreiden van folders gebeurt zonder enig keuze binnen de doelgroep. Daarom wil je natuurlijk je folders zo goedkoop mogelijk laten drukken. Bij Onlyprint ben je dan aan het juiste adres. Voor elke promotie en voor elk doel heeft Onlyprint een passende goedkope oplossing. Waarom kan Onlyprint zo goedkoop folders drukken? Dat komt doordat wij al meer dan 10 jaar folders drukken. Hierdoor hebben we alle handelingen geoptimaliseerd en kunnen we de tijd van onze drukkers zeer goed inplannen. Daarnaast vind je bij Onlyprint alleen de opties die jij echt nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat we met één insteloptie meerdere opdrachten achter elkaar kunnen uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat Onlyprint het goedkoopste folders kan drukken.

Folders drukken; supersnel in huis

Veel bedrijven laten folders drukken als aansluiting op een bepaalde actie. Aangezien veel acties kortlopend zijn om voor urgentie te zorgen, snappen wij dat je de gedrukte folders snel in huis wilt hebben. Precies om die reden hebben wij ervoor gezorgd dat alle folders drukken bestellingen die voor 15.00 geplaatst zijn, vaak dezelfde dag nog worden verzonden. Deze bestellingen worden veelal ook nog eens helemaal gratis verstuurd. Snel en goedkoop folders drukken dus.

Folders bestellen

Weet je wat voor folder je wilt bestellen? Dan kun je heel gemakkelijk gebruik maken van de opties op onze website om deze te bestellen. Zit je nog met een aantal vragen? Dat begrijpen wij goed. Daarom zitten onze print specialisten voor jou klaar. Je kunt hen alles vragen over het bestellen van onze folders. Je bereikt hen via: 45 302 00 11 of door te mailen naar: info@onlyprint.nl

Druckfarbe Umschlag

Druckfarbe

Druckfarbe Inhalt

Ausführung

Seiteneinstellung

Ausführung Cover

Papier Inhalt

Papier

Papier Umschlag

Bindeseite

Lochung

Klammerheftung

Falten

Trennblatt

Seiteneinstellung Inhalt

Produktnummer

Länge in mm

Breite in mm

Papiertyp Plakat

Papiertyp Plakat

Laserfähiges Briefpapier

Anzahl der Namen

Bindeform

Coveroptionen

Folie Glasklar

Rillen

Papiersorte

Endformat