Alle beoordelingen

Klanten die een beoordeling hebben opgegeven, ontvangen een voucher als bedankje. Dit zou geen invloed op klanten hebben, maar alleen een motivatie. We willen zelfs eerlijke feedback om onze service op een hoog niveau te houden.

Roll-up banner inkl. systeem

Van brian P. op 07 Feb 2024.

banner voor tmbmagic.nl

op 06-02 me banner besteld voor tmbmagic.nl en binnen 24 uur hem op de deurmat.
klasse en goeie kwaliteit ;-)

Gebonden Brochures-Afwijkend-formaat

Van G. C. op 05 Feb 2024.

Gelijmde brochures

Prima contact, vragen snel beantwoord. Kwaliteit zeer goed en snel geleverd!

Roll-up banner inkl. systeem

Van Nathasja C. op 20 Jan 2024.

Mooie banner en goede service

Ik was wel in spanning omdat het goedkoper is dan bij de concurrent. Maar de banner ziet er mooi uit en kwam op tijd. Het laatste stukje rolde niet goed terug. We konden het terugsturen en dat hebben ze gefikst. Super service!

Roll-up banner inkl. systeem

Van hana E. op 12 Dec 2023.

Goed

Super tevreden met de banner! En een super goede service, had de banner binnen no time binnen. Heel erg bedankt ;)

Gebonden Brochures - 9%

Van hhi G. op 18 Nov 2023.

Geweldig product en zeer snelle levering!

Dit was voor ons de eerste keer en het was eventjes afwachten hoe het uiteindelijk product er zou uit zien. We hoefden niet te lang te wachten want binnen 3 dagen werden onze reisverslagen goed verpakt afgeleverd! Het ziet er top uit en dat voor een zeer mooie prijs wat zeker binnen ons budget valt. Wat ons betreft gaan we al onze toekomstige reisverslagen bij Onlyprint bestellen. Eens benieuwd wat de cliënten en collega reis begeleiders ervan vinden.

Wire-O

Van Paul V. op 31 Oct 2023.

Perfect

Al vele malen gebruik gemaakt van de service om Wire-O te printen. Gunstige prijs en mooi resultaat. Een absolute aanrader!

Losbladig A3/A4/A5

Van R V. op 19 Oct 2023.

Super geregeld!

Het was wel even zoeken waar ik mijn bestand dat geprint moest worden, kon uploaden... (in je account onder knopje uploaden bestanden)
Maar verder was de gehele afhandeling super! Zelfs een typefout is gecorrigeerd, waar we zelf overheen hadden gekeken.
Dinsdag avond besteld en donderdag had ik de bestelling al binnen.
Volgende bestelling gaat zeker weer via onlyprint.nl :)

Geniete Brochures - staand

Van Olle T. op 23 Aug 2023.

Gewelige service, snelheid en kwaliteit

Vandaag (woensdag) ontving ik 250 gedrukte redes (28 pas tekst + omslag) in de bus die ik zondagavond had besteld door een pdf te uploaden. Ik ben supertevreden met het resultaat, voor een zeer schappelijke prijs (de helft van een andere offerte die ik had gekregen). Dit is echt aan te bevelen. Vooraf betalen maakt wat onzeker, maar toen ik maandagochtend belde klopte alles; fijn dat je ook meteen iemand aan de lijn krijgt die je bestelling al heeft gezien.

Flyer Formaat en kaarten (vrije keuze - afwijkend formaat)

Van Jan H. op 12 Jul 2023.

Geboortekaartjes

Alles perfect, mooi gedrukt, netjes gerild en snel verzonden. Echt een aanrader.

Losbladig A3/A4/A5

Van Shany A. op 06 Jun 2023.

So happy

Super quick and great quality, I am very happy with the results and will definitely be ordering again!

Flyer Formaat en kaarten (vrije keuze - afwijkend formaat)

Van Mark Z. op 03 Jun 2023.

Flyers

Wederom TOP geprint en snel geleverd.

Losbladig A3/A4/A5

Van Leon A. op 11 May 2023.

Mooie produckten

Altijd erg tevreden over de producten, prijs, service en snelle afhandeling

Geniete Brochures - staand

Van John L. op 07 Apr 2023.

Weer perfect

Ik heb al meerdere keren besteld bij onlyprint en iedere keer is het perfect.
Goede kleuren, netjes afgesneden, goed geniet. Na 5 dagen al in huis.

Losbladig A3/A4/A5

Van Marian V. op 01 Mar 2023.

beter kan niet

prima kwaliteit, redelijke prijs, fantastische service, vriendelijke mensen, snelle levering, snelle reactie op vragen en ze doen wat ze beloven. Beter kan niet.

Flyers en kaarten

Van Debby T. op 07 Dec 2022.

meer dan tevreden

Heel erg blij met mijn flyers, mooie kleuren, mooi papier. Snelle levering, ronduit super.

Wire-O

Van Mas P. op 02 Dec 2022.

TOP PRODUCT!

Product overstijgt mijn verwachtingen. Heel goede kwaliteit. Goed advies gekregen met betrekking tot de papiersoorten. Deze passen precies bij mijn wens. Ook erg nauwkeurig allemaal. Ik heb geen enkel foutje ontdekt. Goed werk!

Losbladig A3/A4/A5

Van Linda P. op 02 Nov 2022.

Losbladig a4

Goede service
Goede kwaliteit
Voor herhaling vatbaar

Wire-O

Van Robbert Z. op 26 Sep 2022.

Zeer goede en snelle levering

Zeer tevreden met de diensten. Onlyprint denkt met je mee en heeft een snelle levering.

Losbladig A3/A4/A5

Van Janny M. op 21 Sep 2022.

Flyer kerst

Snelle levering. Print was super duidelijk. Mooi papier.

Wire-O

Van Jos S. op 01 Sep 2022.

Snelle levering, uitstekende kwaliteit en service, geweldig product voor een heel schappelijke prijs

Ik wilde graag 25 exemplaren van een reünieboekje uitprinten. Dat boekje was wat groter geworden dan vooraf geanticipeerd en ik zag dat het bij de lokale printshops al snel een relatief duur grapje zou worden. Op internet heb ik naar alternatieve printservices gezocht en zo kwam ik bij onlyprint terecht. De beoordelingen van onlyprint op het web waren erg goed en de prijs was stukken vriendelijker. Met de product configurator kon ik precies invullen hoe ik het product wilde hebben en vrij makkelijk direct zien op welke prijs ik zou uitkomen. Voor de zekerheid heb ik even gebeld met onlyprint om te vragen hoe de pdf aan te leveren en hoe ik de configurator het best kon invullen om ook echt te krijgen wat ik het wil. Ik ben door support snel en soepel telefonisch geholpen en ik heb de printopdracht online gegeven. Daarna werd ik per mail op de hoogte gehouden van de vorderigen en al 3 dagen later werd de doos met boekjes (Wire-O) bezorgd. Goed verpakt en een prachtig eindresultaat! Mocht ik ooit weer een dergelijke printopdracht moeten afgeven, dan weet ik waar ik moet zijn. Ik ben erg tevreden over onlyprint.

Flyer Formaat en kaarten (vrije keuze - afwijkend formaat)

Van L.j. V. op 08 Jul 2022.

Supersnel en goede kwaliteit

Duidelijke website, gemakkelijk online door te zetten, supersnelle levering en een mooie kwaliteit.
Wat wil je nog meer!

Losbladig A3/A4/A5

Van Wiebe B. op 22 Jun 2022.

goede service en net printwerk

ik heb flyers laten printen, uitstekend verzorgd, vriendelijke klantenservice en prima werk geleverd. Jammer was dat het een paar dagen moest wachten, maar de klantenservice heeft dat netjes uitgelegd.

Losbladig A3/A4/A5

Van L K. op 02 Jun 2022.

Perfecte service.

Meerdere keren prints besteld, altijd keurige kwaliteit. Laatste bestelling kleine printfout in tekst. Na een telefoontje werd meteen aangeboden zonder kosten een nieuwe versie te versturen. Snel ontvangen en als vanouds prima print.

Geniete Brochures - staand

Van Chantal V. op 24 May 2022.

Informatie folder

Mooie kwaliteit papier en snelle service

Logo stickers

Van Chantal V. op 24 May 2022.

Vinyl stickers

Doorzichtige vinylstickers, zeer tevreden over de kwaliteit!

Flyer Formaat en kaarten (vrije keuze - afwijkend formaat)

Van Chantal V. op 24 May 2022.

Kaarten

Wederom uitstekende service en snelle levering. Kwaliteit van drukwerk is perfect

Losbladig A3/A4/A5

Van Chantal V. op 24 May 2022.

Uitnodigingen/ flyers

Zéér tevreden over mijn bestelling van kerst uitnodigingen en flyers. Kleuren waren perfect en zeer snelle levering.

Losbladig A3/A4/A5

Van Klaske W. op 01 May 2022.

Top afdrukken

Super kwaliteit, vlot geleverd. Erg blij mee met onlyprint

Kunststof Flyers - Losbladig A3/A4/A5

Van Dylan V. op 17 Jan 2022.

Perfect!

Heel goede kwaliteit. Kon niet beter.

Gebonden Brochures printen

Van Martin A. op 09 Dec 2021.

Uitstekend werk en service!

Blij dat ik dit adres 'gevonden heb'!
Product ziet er zeer verzorgd uit, 'problemen' die we tegenkwamen werden snel en adequaat opgelost.
Goede service en medewerking.

M.A. Abspoel

Wire-O

Van R.J. B. op 06 Nov 2021.

Klasse!

Echte service en klantvriendelijkheid merk je pas als het mis gaat. Ik bestelde 25 boekjes Wire-0. Het zag er prima uit, maar niet precies volgens de opdracht... Een foutje. Maar ik kreeg de bestelling gewoon helemaal opnieuw en nu weer met de vertrouwde 100% perfectie. Zeer tevreden. Klasse, Onlyprint!

Wire-O

Van Marius V. op 06 Jul 2021.

Super kwaliteit, super service!

Al meerdere wire-O's besteld bij Onlyprint en elke keer zeer tevreden!
Kreeg van het team goed en snel advies, en snelle service. Ook een proefexemplaar wordt snel geleverd en kan later bij een grotere bestelling worden bijgerekend.

Boekjes zelf zijn uiterst hoge kwaliteit en hebben een nette uitstraling met metalen ringen.
De optie voor transparente blaadjes aan de voor- en / of achterkant is ook enorm handig. Zo blijven de boekjes zeer netjes.

Ik schrijf bijna nooit recensies maar ben echt elke keer blij dat ik deze website heb gevonden. Absolute aanrader!

Geniete Brochures - staand

Van Yvonne V. op 04 Jun 2021.

Zeer tevreden

Heb hier voor het eerst besteld, ben echt aangenaam verrast.
De service is goed, wordt direct te woord gestaan, en had de boekjes van goede kwaliteit (mooier dan gedacht) binnen 2 werkdagen in huis.
Zeker een aanrader en kom hier zeker nog eens terug voor een nieuwe bestelling

Geniete Brochures - staand

Van Mieke D. op 15 Mar 2021.

Mooie nette brochures

Mooie, digitaal geprinte brochures brochures, supersnelle service, Zeer klantvriendelijk.
Helemaal blij mee.

Losbladig A3/A4/A5

Van Mieke D. op 15 Mar 2021.

Mooi digitaal printwerk

Mooie kwaliteit en supersnelle service, Zeer klantvriendelijk.

Geniete Brochures - staand

Van M. D. op 11 Dec 2020.

A5 brochure geniet, top product

Heel goed en snel. Het omslag in 130 grs silk is ook heel mooi.

Losbladig A3/A4/A5

Van LUC V. op 18 Oct 2020.

kwaliteit - prijs !!

zeer goed kwaliteitsdrukwerk, snel en aan voordelige prijs

Flyer Formaat en kaarten (vrije keuze - afwijkend formaat)

Van Peter M. op 23 Sep 2020.

Top!

Snelle levering met goede kwaliteit! Positief verrast.

1. Product op offerte-basis en aanvullingen - 9% BTW

Van Cedric D. op 30 Jul 2020.

Topkwaliteit

Onlyprint zorgt altijd voor een kwaliteitsvol product en brengt alles tot in de puntjes in orde! Steeds tevreden van al mijn drukwerk!

Geniete Brochures - staand

Van Bart F. op 01 May 2020.

Nog nooit zo snel!

Goede kwaliteit van mooi papier, helder en duidelijk gedrukt. De volgende dag thuis bezorgd,een prima verpakt poststuk. Dit was ik elders niet gewend!

Wire-O

Van Ton K. op 14 Mar 2020.

Klassewerk

Met weinig woorden de opdracht gegeven en binnen 2 dagen prachtig vakwerk terug voor een bijzonder nette prijs. Hartelijk dank!

1. Product op offerte-basis

Van Herriët V. op 05 Mar 2020.

Mooie prints, snelle, verzorgde levering

Grote bestelling geplaatst die snel, goed verzorgd en in gedeeltes bezorgd is. Goede kwaliteit afdrukken, zoals wij gewoon zijn van Onlyprint. Jaarlijks bestellen wij vele malen en altijd is het goed voor elkaar. Tevens levert Onlyprint een goede service!

Wire-O

Van Betty S. op 19 Feb 2020.

Wol en schapen in Europa, boek in Duits

Voor dit boek heb ik een andere drukker gezocht. Ik had steeds minder vertrouwen in mijn vorige drukker. Ik heb lang gezocht naar een nieuwe drukker, maar ook deze 2e druk is weer top. De kleuren zijn helder en fris, Het is een indrukwekkend geheel geworden, 600 gram. Ik heb bewust voor 170 grams papier gekozen omdat het boek best veel te lijden heeft. Het gaat altijd mee op prijs. De wire-o binding is perfect, geeft het boek een bepaalde uitstraling en blijft goed openliggen. Ook gaat het razendsnel, maandag besteld, woensdag binnen en dezelfde dag op weg naar Duitsland.

Losbladig A3/A4/A5

Van Elisa C. op 01 Feb 2020.

Goed opgelost en geweldig resultaat

Ik heb losbladig binnenwerk besteld bij Onlyprint. Nadat ik het product had ontvangen, waren er een aantal zwarte vlekken op het drukwerk. Hierover contact opgenomen met de klantenservice. Ik werd vriendelijk geholpen aan de telefoon en er werd meteen een goede oplossing aangeboden: het product zou de volgende dag nogmaals geleverd worden zonder extra kosten. De volgende dag heb ik het product geleverd gekregen. Het zag er allemaal prachtig uit en daarnaast was er ook nog extra service geleverd door het product te vouwen en schoon te snijden. Hartstikke bedankt en ik ben erg tevreden! Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Losbladig A3/A4/A5

Van LUC V. op 20 Jan 2020.

HEEL GOEDE KWALITEIT-PRIJS

voor de eerste keer flyers besteld. prima kwaliteit aan voordelige prijs en snel geleverd !!

Flyer Formaat en kaarten (vrije keuze - afwijkend formaat)

Van Jan S. op 08 Nov 2019.

Zeer tevreden over onlyprint

Losbladige kleuren flyers besteld voor een DVD-hoesje. Netjes geholpen bij een vraag over de opmaak. Snel geleverd en uitstekende kwaliteit. Al eerder besteld maar nu de gelegenheid te baat genomen om op deze manier de dienstverlening te beoordelen. Prima service.

Losbladig A3/A4/A5

Van Anita V. op 20 Oct 2019.

Anita

snelle service goed verpakt en mooie prints

Wire-O

Van Jan V. op 02 Oct 2019.

Dhr

Ik wilde mezelf moeite en inkt besparen én voor de bruikbaarheid gaan van een mooie wire-o. Na enige twijfel de stap gezet en voor het eerst zoiets besteld via internet en dan natuurlijk zeer benieuwd naar het resultaat; werkelijk prachtig!
Echt een boekwerk geworden wat je graag oppakt voor studie en zich door wire-o gemakkelijk laat omslaan zonder steeds weer dicht te vallen of erger nog; uit elkaar te vallen.

Geniete Brochures - staand

Van Laurie S. op 28 Sep 2019.

Geniete brochures

Snelle levering.
Zeer voordelig qua prijs en de kwaliteit was beter dan ik voor deze prijs had verwacht!
Binnenkort zal ik weer een nieuwe oplage bestellen want ze zijn bijna alle 50 uitverkocht!

Hartelijk dank!
Laurie slot

Losbladig A3/A4/A5

Van Tineke B. op 22 Sep 2019.

Heel tevreden!

Wij hebben sjieke uitnodigingen laten drukken en ze zijn snel gedrukt en bezorgd en super mooi uitgevallen! Ontzettend tevreden.