All reviews

By Floris M. (Aalsmeer, Nederland) on 24 Oct 2017 :
(4/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

probleem netjes opgelost

ons pakketje met de flyers voor een beurs is kwijtgeraakt bij de post.
Only print zocht een printer bij ons in de buurt en vergoedde de kosten.
heel netjes.

 Report abuse

By Soumaya A. (Antwerpen, België) on 24 Oct 2017 :
(4/5) 

Product rated : Flyer Formaat en kaarten (vrije keuze - afwijkend formaat)

Cards

Goed kwaliteit voor een goed prijs :)

 Report abuse

By Emy V. (Zwijndrecht, Nederland) on 24 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Wire-O

Goed

Snel geleverd en komt binnen zoals je verwacht

 Report abuse

By Mark H. (Hilversum, Nederland) on 18 Oct 2017 :
(4/5) 

Product rated : Geniete Brochures

Prima levering, snel

Weer lekker snel geleverd. De kleur wijkt iets af van de vorige keer, maar het is een prima mooie brochure geworden.

 Report abuse

By Dirk I. (Zeist, Nederland) on 18 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

Prima service en goed product.

Ben zeer tevreden met de posters, flyers en toegangsbewijzen voor ons koor en de service was perfect!

 Report abuse

By Wil M. (Breda, Nederland) on 13 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

Mooie kleuren en prima kwaliteit flyer

Voor ons toernooi weer flyers A3 - kleuren silk 170grs. laten printen. Binnen 2 dagen geleverd en prima kwaliteit qua kleuren en papier!

 Report abuse

By Jolanda G. (Amsterdam, Nederland) on 11 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

Mooie kwaliteit en supersnelle service!

De afdrukken waren boven verwachting mooi en de bestelling zeer snel geleverd.
De gemaakte afdrukken van mijn werk zijn zo mooi geworden dat ze nu in Het Grachtenmuseum in Amsterdam liggen! Zij vonden de kwaliteit prachtig en geschikt voor hun Museumwinkel, geweldig dankjewel Onlyprint ik ben echt superblij!!

 Report abuse

By Humphrey M. (Laren, Nederland) on 11 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Wire-O

Goede en snelle service. Waar voor je geld!

Goede en snelle service. Waar voor je geld!

 Report abuse

By Denise S. (Den Haag, Nederland) on 10 Oct 2017 :
(4/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

Snelle levering

Goede prijs/kwaliteit. En altijd snel geleverd. Al jaren vaste klant.

 Report abuse

By Anita D. (Utrecht, Nederland) on 08 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

Boekpagina's

Heel snel verstuurd en hele mooie afdrukken van de foto's!

 Report abuse

By Cynthia D. (Breda, Nederland) on 08 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Geniete Brochures

Super netjes, snelle levering

Heel tevreden over mijn bestelling. De kleuren zijn precies zoals opgemaakt.
Bedankt voor de snelle levering!

 Report abuse

By Jan V. (MOL, België) on 06 Oct 2017 :
(4/5) 

Product rated : Flyer Formaat en kaarten (vrije keuze - afwijkend formaat)

kwalitatief en toch betaalbaar

Nadat we al geruime tijd ons maandelijks magazine bij onlyprint laten drukken vonden we de tijd rijp om ook flyers door hen te laten leveren.
Dezelfde prima kwaliteit, een betaalbare prijs, snelle levering (en bij eventuele problemen -> er kan altijd iets mis gaan bij drukwerk) wordt dit snel verholpen.
Van onze vereniging zeker een dikke "Thumbs up"! Met producten van hen kan je echt uitpakken!

 Report abuse

By Gerda J. (Zuidhorn, Nederland) on 05 Oct 2017 :
(3/5) 

Product rated : Posters

Vlot bezorgd, maar ook te vlot geplot?

Vooral in de lichtere partijen zijn streperige kleurverschillen zichtbaar. Van een afstandje bezien niet erg, maar kan=moet beter!

 Report abuse

By Louis M. (Ottersum, Nederland) on 05 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Gebonden Brochures printen

Waarom ik mijn boeken NU bij Onlyprint laat drukken

Waarom ik mijn boeken NU bij Onlyprint laat drukken:
- Behulpzame en snelle helpdesk, geeft goed advies
- Kleine extra's zijn geen probleem
- Eenvoudige bestelprocedure
- Zeer scherpe prijs
- Gevestigd in Nederland dus directe lijn met de drukker en geen verzendkosten
- Meer dan uitstekende kwaliteit van het drukwerk
- Goede verpakking, alles was onbeschadigd
- Snelle levering
- Mijn volgende A4 full colour boek gaat weer gedrukt worden bij Onlyprint!
- Jammer dat ik Onlyprint veel te laat heb ontdekt....

 Report abuse

By Jan H. (ALMERE, Nederland) on 05 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

Snel, goed en betaalbaar

Mijn A4 flyers geprint in zwart-wit waren snel klaar en net zo goed als wat er anders uit mijn printer was komen rollen. Alleen had ik daar een probleem met het dikke 135 gr papier. Daarom was ik naar een printshop gaan kijken en Onlyprint kwam niet alleen op prijs maar ook op levertijd goed uit de bus.
En ik denk dat de prijs waarvoor zij kunnen leveren ook goedkoper is dan als ik het zelf zou hebben gedaan.

 Report abuse

By Cindy V. (Hoek Van Holland, Nederland) on 04 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

Super snel en mooie print!

Ik was op zoek naar een plaats waar ik snel mijn prints af kan laten drukken, met name die op A3 formaat. Te lui om steeds naar de stad te rijden(20 tot 30 km hier vandaan) zocht ik iets online. Super fijne manier van bestellen en goede prints! Ik ga zeker meer bestellen, waarschijnlijk ook mijn A4 afdrukken. Makkelijk en ook heel snel bezorgd!

 Report abuse

By Lieke B. (Nuenen, Nederland) on 04 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

Mooie posters full color!

Goede prijs en kwaliteit. Erg tevreden.

 Report abuse

By Mariël R. (Westerlee, Nederland) on 04 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

Mariel

Snelle levering, goede kwaliteit. Mooie prijs.

 Report abuse

By Wrj D. (Schiedam, Nederland) on 04 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Wire-O

Mooi drukwerk

Twee weken geleden mijn onderzoeksrapport laten drukken via onlyprint.nl. Er waren wat problemen om de online bestelling in het winkelmandje te krijgen, maar ik werd zeer snel en adequaat geholpen door de medewerker van de chat service. Hierdoor kon ik snel en makkelijk overgaan tot de bestelling. De volgende dag werd het geleverd en het resultaat was boven verwachting!
Mooi drukwerk en netjes afgewerkt met de Wire-O binding. Super tevreden!

 Report abuse

By Dick K. (Zijderveld, Nederland) on 04 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Geniete Brochures

Catalogus

De snelheid waarmee het product geproduceerd wordt, de vlotte aflevering en de kwaliteit waren uitstekend en geven het volste vertrouwen voor de volgende keer.

 Report abuse

By Ziran C. (Rotterdam, Nederland) on 04 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Gebonden Brochures printen

Makkelijk en goede klantenservice

Makkelijke procedure en nog eens perfecte klantenservice. Voor het printen krijg je nog feedback over eventuele verandering die je kunt aanbrengen om een betere printresultaat te krijgen. Daarnaast is het super snel gebeurd.

 Report abuse

By Elise J. (Oosteind, Nederland) on 04 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

Printen lesmateriaal

Only Print zorgt nu al een tijdje voor het afdrukken van ons lesmateriaal, en dit gebeurt naar volle tevredenheid. Materiaal wordt veilig verpakt, en zeer snel geleverd. Onze dank daarvoor!

 Report abuse

By Melissa T. (RUURLO, Nederland) on 04 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

SNEL, EENVOUDIG EN THUIS BEZORGD!

Snelle service, waarvoor je echt niet de deur uit hoeft.
Ideaal! Ik gebruik OnlyPrint.nl voor div. mailing voor de buurtvereniging,
want een mailing op het prikbord blijft langer in het geheugen dan via de mail.

 Report abuse

By Richard S. (Schiedam, Nederland) on 04 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

Geen poespas, maar gewoon netjes

Eigenlijk een simpele opdracht, en hier geen poespas, maar gewoon leveren wat er gevraagd wordt, en goed. Erg tevreden!

 Report abuse

By Rob V. (Dordrecht, Nederland) on 04 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Wire-O (vanaf 30 ex.)

Readers snel geleverd, goede kwaliteit

Al jaren bestel ik readers voor de fotografiecursus die ik geef. Ik heb goede ervaringen met Only Print. Goede kwaliteit, goede kleurenprints (belangrijk bij een fotografiecursus) en supersnelle levering!

 Report abuse

By Manon T. (Renkum, Nederland) on 04 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

Snelle service

Ik gebruik deze flyers als agendainhoud. De service is snel en alles is netjes verpakt.

 Report abuse

By Joost V. (Utrecht, Nederland) on 04 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

Goede kwaliteit, scherpe prijs, snelle levering

Gisteren besteld (de daarvoor bestemde 'tool' op de website werkt heel prettig), vandaag bezorgd. En het ziet er allemaal ook nog eens erg fraai uit.

 Report abuse

By Hans V. (Alkmaar, Nederland) on 04 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Wire-O 6% BTW (leermiddelen)

Perfect drukwerk, prachtig ingebonden in een wire-o spiraal

De reader voor onze leiderschapscursus is mooi scherp uitgeprint en prachtig ingebonden. Ziet er zonder meer professioneel uit. En dat voor een prijs die meer dan 15% beneden overige offertes lag. Zeer tevreden!

 Report abuse

By Jack V. (Oirschot, Nederland) on 04 Oct 2017 :
(4/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

Prima service

Binnen 2 dagen afgeleverd en afwerking zag er prima uit. Zeer tevreden

 Report abuse

By Jack V. (Oirschot, Nederland) on 04 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Geniete Brochures

Mooie werkboekjes

Wat een service. Snel, goedkoop en prima kwaliteit. Zeer tevreden over deze service.

 Report abuse

By Annelies V. (Hoogland, Nederland) on 04 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

Mooie folder!

De folder is precies geworden zoals gehoopt. Ook de kleuren zijn precies naar wens. En dat ook nog eens met een snelle levering en voor een mooie prijs!

 Report abuse

By Frans V. (Amstelveen, Nederland) on 04 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Posters

Programma Roemeense Volksmuziek, Ensemble Mihai Scarlat

Ons programmaboekje voor een concert in Den Haag (geniete brochure van 8 pagina's) is door ONLYPRINT tot onze volle tevredenheid uitgevoerd. Een 10 voor het drukwerk en een 10 voor snelle levering! Vandaar een 5 sterrenwaardering.
Frans H. van der Weerdt, Voorzitter Ensemble Mihai Scarlat.

 Report abuse

By Jan S. (Hardinxveld-giessendam, Nederland) on 04 Oct 2017 :
(4/5) 

Product rated : Gebonden Brochures printen

Snelle levering - redelijke kwaliteit - goed verpakt

Al diverse keren heb ik gebonden brochures besteld bij Onlyprint. Helaas kan ik daarvoor niet het silk papier gebruiken, zoals ik dat doe bij het bestellen van geniete exemplaren. Nu moet het met houtvrij papier en die kwaliteit is toch wel wat minder dan op silk papier. Niet slecht, maar wel wat minder scherp en duidelijk. Mij is verteld dat door de lijmbinding dit helaas niet bij Onlyprint kan. Ik hoop dat dit in de toekomst nog eens mogelijk wordt, want je wilt met je brochure zo goed mogelijk 'voor de dag' komen! Zoals gewend wordt het wel altijd heel goed verpakt en snel geleverd. De omslag kan wel op 'glossy papier' en dat ziet er dan wel weer mooi uit. En altijd handig: je kunt makkelijk alles zo nodig per stuk of in kleine aantallen bestellen!

 Report abuse

By Aris H. (Snelrewaard, Nederland) on 04 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

Review fyer

Dank Onlyprint.nl, jullie bezorgen super snel!! en daarnaast ziet alles er ltijd perfect uit precies zo als ik het wil. Elke keer ben ik benieuwd word het zo als ik het wil? Maar zonder contact te hebben met mij weten jullie wat er moet gebeuren, DANK

 Report abuse

By merel G. (Nieuw vennep, Nederland) on 11 Jul 2017 :
(5/5) 

Product rated : Wire-O

perfecte kwaliteit

mijn boekwerk in kleur is weer prachtig gedrukt. snel geleverd. ben zeer tevreden. bestel hier altijd al mijn drukwerk.

 Report abuse

By John L. (Hengelo, Nederland) on 04 Jul 2017 :
(5/5) 

Product rated : Etiketten 74x105 8UP

Snel, goedkoop en goed

Dit is al het derde jaar dat ik mijn honingetiketten bij OnlyPrint bestel.
Altijd goede kwaliteit en snelle levering.
Van harte aanbevolen.

 Report abuse

By Nienke L. (Zwolle, Nederland) on 04 Jul 2017 :
(5/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

Workshopdrukwerk

Mijn drukwerk met veel tutorial kleurenfoto's, werd razendsnel geleverd en zag er top uit. Ook het bestellen ging heel eenvoudig met het duidelijke keuzemenu.

 Report abuse

By Marten V. (Winterswijk, Nederland) on 04 Jul 2017 :
(5/5) 

Product rated : Wire-O (vanaf 30 ex.)

Heel goed meegedacht

Prettig contact gehad. En een mooi product!

 Report abuse

By Tom K. (Voeren, België) on 04 Jul 2017 :
(5/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

Correct en snel

Snelle service, ook versturing naar België

 Report abuse

By Iris D. (Duiven, Nederland) on 04 Jul 2017 :
(5/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

Snelle levering, perfect product

Het document zoals ik het had ontworpen werd exact zo afgedrukt. Scherp en met mooie kleuren. Precies zo als ik het wilde. En ook nog eens heel snel geleverd, al was dat voor mij niet zo belangrijk. Maar wel fijn om te weten als dat wel een keer nodig is.

 Report abuse

By Daniella D. (Ugchelen, Nederland) on 04 Jul 2017 :
(5/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

d-eYe photography

Super snelle levering en zag er prima uit!

 Report abuse

By Julia P. (Kampen, Nederland) on 04 Jul 2017 :
(2/5) 

Product rated : Gebonden Brochures printen

Slechte service, goede kwaliteit.

Ik had het met een bindstrip besteld maar kreeg ringbanden, zonder verder overleg omdat de bindstrips op waren. Ik heb hier achteraan gebeld en ik heb gezegd dat ik dan liever een doorlopende rug had. Dit is mij toegezegd, tot op heden geen nieuwe exemplaren gehad. Verder is de kwaliteit van het printwerk helemaal prima, alleen een beetje jammer van de service.

 Report abuse

By Myrthe H. (Kampen, Nederland) on 04 Jul 2017 :
(4/5) 

Product rated : Gebonden Brochures printen

Goeie service.

De laatste keer boekjes binnen gekregen met een aantal drukfouten. Ik had gelijk de volgende dag gebeld en ze zouden nieuwe boekjes opsturen. Paar dagen later kreeg ik netjes ( zonder drukfouten ) de boekjes thuis geleverd. Service dikke prima! De volgende bestelling ook straks bij jullie doen en dan maar hopen dat het gelijk goed gaat (:

 Report abuse

By Chantal W. (Enschede, Nederland) on 29 Jun 2017 :
(5/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

Snel en goed werk!

Ik was zeer tevreden met mijn flyers en het drukwerk zag er erg goed uit!

 Report abuse

By Yvonne V. (Sliedrecht, Nederland) on 19 Jun 2017 :
(4/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

flyers

Duidelijk op de site al te zien wat je kwijt bent afhankelijk van je keuzes. Normaal zeer snel in huis maar Kreeg ze eerst te donker geleverd dit door nieuwe machines die nog niet goed afgesteld stonden. daarna alsnog de goede ontvangen en daar uiteindelijk zeer tevreden over.

 Report abuse

By A.G. V. (Leiden, Nederland) on 16 Jun 2017 :
(4/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

Goed en snel

Goede kwaliteit, snel geleverd, gunstige prijs.
Een klein deel van het papier was aan de zijkant beschadigd.
Als dat niet zo was, waren het 5 sterren geweest in plaats van 4.

 Report abuse

By Lennart D. (Utrecht, Nederland) on 15 Jun 2017 :
(5/5) 

Product rated : Geniete Brochures

Goede service, snelle levertijd

Bij de eerste bestelling zaten een aantal drukfouten, maar toen ik daarover contact opnam, werd er meteen actie ondernomen en kreeg ik gratis en wel nieuwe brochures toegestuurd!
Super! Ik raad onlyprint aan!

 Report abuse

By Helene M. (Haren, Nederland) on 15 Jun 2017 :
(5/5) 

Product rated : Geniete Brochures

Supersnelle levering

Supersnelle levering en mooie kwaliteit en kleuren! Nu 3 verschillende producte laten drukken en allemaal perfect in orde voor een keurige prijs. Aanrader!

 Report abuse

By Zoé J. (Vliermaalroot, België) on 15 Jun 2017 :
(5/5) 

Product rated : Gebonden Brochures printen

Super

Precies zoals ik het wou!

 Report abuse

By Diana W. (Roosendaal, Nederland) on 15 Jun 2017 :
(5/5) 

Product rated : Flyers - Folders - Losbladig A3/A4/A5

Makkelijk en snel

Makkelijke site. De prijs is meteen duidelijk en snel te zien wat het verschil is met een andere optie. Levering supersnel. En het ziet er goed uit.

 Report abuse