Bestel Nu: EK Speelschema 2024 - Kies uit 2 unieke designs!

Bereid je voor op het EK 2024 met ons speciaal ontworpen wedstrijdschema, perfect voor elke voetbalfan! Bij Onlyprint bieden we nu tijdelijk een prachtig speelschema aan in zowel A3- als A2-formaat (ook A1- en A0-formaat), ideaal om thuis, op kantoor of in je sportcafé te hangen. Met drie verschillende designs om uit te kiezen, vind je altijd een schema dat bij jou stijl past.

Formaten en Materialen

  • A3 formaat: Geprint op 130 grams Silk papier, dit formaat is ideaal voor kleinere ruimtes zoals thuiskantoren, slaapkamers of compacte werkruimtes.
  • A2, A1 en A0 formaat: Geprint op 210 grams Silk papier, dit formaat is perfect voor grotere ruimtes zoals kantoren, sportcafés en gemeenschappelijke ruimtes.

Lees ook onze blog waarin het EK speelschema als gratis PDF te downloaden is en verteld wordt over andere printmogelijkheden om een perfect EK event te organiseren.

Bereid je voor op elke wedstijd en vier het EK 2024 met onze prachtige wedstijdposter. Bestel nu en breng de spanning van het toernooi in jouw ruimte!

4 andere producten in dezelfde categorie: