Etiketten 48x105 printen 

Bij Onlyprint bieden we voordelige opties voor het printen van etiketten met afmetingen van 48x105mm. Deze etiketten vinden hun toepassing in een breed scala aan doeleinden; alles wat een label nodig heeft, kan worden voorzien van een door ons gedrukt etiket. Denk hierbij aan het printen van etiketten voor verzendinformatie, productdetails of andere relevante informatie. Voor productdetails kan dit bijvoorbeeld  gaan om etiketten voor op flessen. De meeste aanvragen voor het printen van etiketten die wij bij Onlyprint ontvangen, zijn gericht op het aanbrengen van verzendinformatie, een trend die gestuwd wordt door de groeiende hoeveelheid online bestellingen in Nederland.

Goedkoop etiketten printen op 48x105 

Etiketten worden zelden lang bewaard. Na het overbrengen van hun boodschap, wordt er vaak direct afscheid genomen van bedrukte etiketten. Het is dan ook vanzelfsprekend dat je de kosten voor etiket printwerk zo laag mogelijk wilt houden. Zelfs tegen een voordelige prijs zorgen onze etiketten voor uitstekende leesbaarheid en blijven ze lang goed. Of je nu op zoek bent naar informatieve labels voor producten, waarschuwingsetiketten of promotiestickers, wij bieden de ideale oplossing voor jouw behoeften. Houd er echter rekening mee dat etiketten niet met een aflopende bedrukking besteld kunnen worden. Heb je interesse in een sticker die wel doorloopt tot de rand? Neem dan een kijkje bij onze kleine stickers!

Etiketten 48x105 in kleine oplage

Wil je etiketten in kleine hoeveelheden laten printen? Dankzij onze printtechniek is het mogelijk om meerdere projecten gelijktijdig te verwerken. Dit leidt tot een aanzienlijke besparing op de opstartkosten, waardoor de totale kosten voor het printen van kleine oplages etiketten aanzienlijk verlaagd worden. Je moet weten dat de etiketten per vel worden verkocht. Het aantal vellen dat je aanschaft, bepaalt de oplage. Er passen 12 etiketten van 48x105 mm op een A4 formaat.

Heb je vragen over het printen van etiketten?

Heb je vragen over het laten printen van etiketten? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Dan helpen we je graag! 

Op zoek naar andere stickers of etiketten, neem dan een kijkje op dit onderdeel van onze website. Kijk ook bij onze andere producten om jouw huisstijl op meerdere manieren uit te dragen. 

Etiketten

NaamFormaat labelAantal labels per A4
1UP210x297mm1
2UP210x148,5mm2
4UP105x148,5mm4
8UP74,3x105mm8
10UP57x105mm10
12UP48x105mm12
16UP37x105mm16

6 andere producten in dezelfde categorie: