16UP Etiketten printen 

Onlyprint is dé plek voor voordelig 16UP etiketten printen. Of het nu gaat om labels voor productinformatie, naametiketten of andere noodzakelijke markeringen, etiketten zijn onmisbaar. Overweeg etiketten voor het aanduiden van details over productinhoud, of elk ander type data. Specifiek voor productetikettering, biedt Onlyprint mooie opties. 

Goedkoop etiketten printen op 105x37mm 

Etiketten worden vaak niet lang bewaard; na overdracht van de informatie worden ze meestal direct weggegooid. Daarom is het begrijpelijk dat men de voorkeur geeft aan kostenbesparend drukwerk. Echter, ondanks de voordelige prijzen, garanderen onze etiketten een uitstekende leesbaarheid en levensduur. Ze zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals productinformatie, waarschuwingslabels of promotiestickers. We bieden een breed scala aan opties om aan je behoeften te voldoen. Houd er rekening mee dat aflopend bedrukken van etiketten niet mogelijk is. Voor stickers die tot aan de rand bedrukt worden, bieden we alternatieve oplossingen. Kijk hiervoor bij onze kleine stickers.

16UP etiketten in kleine oplage

Het printen van etiketten in kleine series is bij ons geen probleem, dankzij onze printmethode. We zijn in staat meerdere opdrachten tegelijk te verwerken, wat aanzienlijk bespaart op instelkosten. Hierdoor kunnen we etiketten in kleine oplages tegen een voordelige prijs aanbieden. Het is van belang om te weten dat je deze etiketten per vel koopt. Het aantal vellen dat je aanschaft, bepaalt de oplage. Er passen 16 etiketten van 105x37mm op een A4-formaat.

Heb je vragen over het printen van etiketten?

Heb je vragen over het printen van etiketten? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Ben je op zoek naar een ander type etiket of sticker, neem dan een kijkje op dit onderdeel van onze website.  Kijk ook bij onze andere producten om jouw huisstijl op meerdere manieren uit te dragen. 

Bij het afdrukken van labels en stickers zijn er diverse formaten beschikbaar waaruit je kunt kiezen. Ben je op zoek naar een ander formaat, neem dan eens een kijkje op deze pagina. Kijk ook bij onze andere producten om jouw huisstijl op meerdere manieren uit te dragen. 

Etiketten

Naam Formaat label Aantal labels per A4
1UP 210x297mm 1
2UP 210x148,5mm 2
4UP 105x148,5mm 4
8UP 74,3x105mm 8
10UP 57x105mm 10
12UP 48x105mm 12
16UP 37x105mm 16

6 andere producten in dezelfde categorie: