Werkstuk printen en inbinden


Een werkstuk, afstudeerscriptie of proefschrift is een resultante van hard werken, veel onderzoek, schrijven, overleggen, verifiëren en vastleggen. Mag het daarom ook een perfecte indruk qua boekwerk achterlaten? Wij bij Onlyprint vinden van wel. Een kwalitatief perfect ogend boekwerk ondersteund wel degelijk de inhoud. Ga jij een werkstuk printen en inbinden? Of een scriptie printen en inbinden? Dan zit je bij Onlyprint helemaal op de juiste plek.

Als jij een werkstuk wilt inbinden met het mooiste resultaat is het verstandig om te kiezen voor een garenloze brochure. Hierbij loopt de omslag geheel door om het boekblok heen (doorlopende rug) en is het boekblok gelijmd in het omslag. Standaard bieden wij de mogelijkheid voor het bestellen van softcover gelijmde brochures die u online kunt berekenen en bestellen. Het is echter ook mogelijk op aanvraag om hardcover productie voor u te vervaardigen.

Naast de garenloze brochure kunt u ook kiezen voor een gelijmde rug of wire-o binding. Deze laatste zorgt voor een gemakkelijk leesbaar en bladerbaar boekwerk.

Makkelijk online werkstuk printen en binden

Waarom nog naar een copyshop gaan als je ook online een werkstuk kunt printen? Eenvoudig geregeld vanachter je tablet of PC. Je bestelt snel, gemakkelijk en ook nog eens veel goedkoper. En de volgende dag krijg jij je werkstuk netjes ingeboden thuisgeleverd. Dus ook hartstikke geschikt om last minute een werkstuk te printen! 

Kwaliteit

Kwaliteit is een must voor je boekwerk, de uitstraling dient perfect te zijn, het papier prachtig en stevig en de kleuren en illustraties helder en diep. Dat kan alleen met de inzet van de beste machines en het beste papier. Samen met ons vakmanschap zorgt dit voor een perfect resultaat. Want wij zijn pas tevreden als jij het bent!

Bekijk en bereken hier jouw werkstuk:

   GEBONDEN BROCHURES  WIRE-O BROCHURES