Werkstuk printen en inbinden


Een werkstuk, scriptie of proefschrift is een resultante van hard werken, veel onderzoek, schrijven, overleggen, verifiëren en vastleggen. Mag het daarom ook een perfecte indruk qua boekwerk achterlaten? Wij bij Onlyprint vinden van wel. Een kwalitatief perfect ogend boekwerk ondersteund wel degelijk de inhoud.

Het mooiste is de keuze voor een garenloze brochure. Hierbij loopt de omslag geheel door om het boekblok heen (doorlopende rug) en is het boekblok gelijmd in het omslag. Standaard bieden wij de mogelijkheid voor het bestellen van softcover gelijmde brochures die u online kunt berekenen en bestellen. Het is echter ook mogelijk op aanvraag om hardcover productie voor u te vervaardigen.

Naast de garenloze brochure kunt u ook kiezen voor een gelijmde rug of wire-o binding. Deze laatste zorgt voor een gemakkelijk leesbaar en bladerbaar boekwerk.

Makkelijk online printen en binden

Waarom nog naar een copyshop gaan? Vanachter je tablet of PC bestel je snel, gemakkelijk en ook nog eens veel goedkoper. De volgende dag keurig verpakt thuis of waar je ook maar wil afgeleverd.

Kwaliteit

Kwaliteit is een must voor je boekwerk, de uitstraling dient perfect te zijn, het papier prachtig en stevig en de kleuren en illustraties helder en diep. Dat kan alleen met de inzet van de beste machines en het beste papier. Samen met ons vakmanschap zorgt dit voor een perfect resultaat. Want wij zijn pas tevreden als jij het bent!

Bekijk en bereken hier jouw werkstuk:

   GEBONDEN BROCHURES  WIRE-O BROCHURES