Stickers drukken vanaf 1 stuks

Stickers drukken

Stickers drukken - Goedkoop en Snel - vanaf 1 stuk. Snel en voordelig op papier of vinyl.

Summary

  • Product Name:Stickers drukken
  • Price: 0,00
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.00 kg
  • Description: Stickers drukken - Goedkoop en Snel - vanaf 1 stuk. Snel en voordelig op papier of vinyl.
Path: > Stickers drukken

Reviews

Van op  18 Mar 2019 :

Stickers

Snel en eenvoudig proces!
zowel voor opmaak als het bestellen van de stickers

Product configureren

lengte_in_mm
breedte_in_mm
Materiaal stickers
Bedrukking stickers
excl. btw0,00 €
btw0,00
incl. btw0,00 €

Geen verzendkosten binnen de Benelux
Levertijd: 1-2 dagen*


i  Bestanden kunnen na de bestelling geüpload worden
*geldt voor leveringen binnen de Benelux, levertijden voor andere landen vindt u hier

Andere producten in dezelfde categorie:

Stickers drukken bij Onlyprint

Op zoek naar een plek voor het goedkoop laten drukken van stickers? Dan ben je bij Onlyprint aan het juiste adres. De nummer één online copyshop. Stickers zijn een veelgebruikt product. Eigenlijk kan je in elke situatie die je je kunt voorstellen wel ergens stickers voor gebruiken. Van promotieacties tot en met een bedrijfslogo, alles is mogelijk. Stickers kunnen een sterke bijdrage leveren aan branding. Bij Onlyprint kan je op een aantal verschillende manieren stickers drukken.

Goedkoop stickers drukken bij Onlyprint

Bij Onlyprint proberen wij onze klanten altijd een zo scherp mogelijke prijs te bieden. Door de vooraf ingestelde keuzes die geselecteerd worden door de consument kan het stickers drukken goedkoop blijven. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we goed voorbereid zijn en altijd gelijk alles voor je klaar hebben liggen.

Online stickers bestellen

De stickers laten bedrukken kan allemaal online bij Onlyprint. Door onze fijne configurator is het erg makkelijk voor de consument om zijn wensen en verschillende keuzes te selecteren. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur en kan zo tot een perfecte sticker uitkomen.

De opties die online beschikbaar zijn om een sticker te laten maken bij Onlyprint zijn ten eerste de afmetingen in mm. Je kan zelf bepalen wat de lengte en de breedte moet zijn tot in de milimeter. Uiteraard kan je kiezen voor stickers in kleur of stickers in zwart/wit. Vervolgens heb je de keuze om stickers te laten drukken op kunststof of glanzend papier.

Stickers drukken op kunststof

Het drukken van stickers op kunststof brengt erg veel voordelen met zich mee. Kunststof stickers zijn eigenlijk bedoeld om te overleven in het dagelijks gebruik van consumenten. Bijvoorbeeld op verpakkingen van cosmetica. Kunststof stickers zijn watervast en kunnen vetten en oliën ook weerstaan. Door de flexibele, veerkrachtige en chemisch bestendige werking is een kunststof sticker erg betrouwbaar en duurzaam.

Stickers drukken op glanzend papier

Papieren stickers online laten drukken is ook een mogelijkheid bij Onlyprint. Papieren stickers worden voornamelijk gebruikt voor adresstickers of vaak in de horeca. Ook zie je vaak bij verschillende promotieacties of branding waarbij stickers gratis worden uitgedeeld dat dit papieren stickers zijn. Daarnaast komt de glans van een papieren sticker erg mooi terug. Wil je graag een sticker op glanzend papier kies dan in de configurator voor deze optie.

Stickers drukken online in kleine oplage

Ook is er de mogelijkheid bij Onlyprint om stickers vanaf een oplage van 1 stuk te bestellen. Dus ook voor de kleingebruiker kan het erg interessant zijn om stickers online te drukken. Dit natuurlijk ook met de gedachte dat er vraag is naar verschillende designs van stickers. Per design kan je de configurator invullen en het aantal stuks selecteren. Zo kun je dus allerlei verschillende stickers in één keer bestellen en laten drukken.

Vragen over het drukken van stickers?

Heb je nog vragen over het laten drukken van stickers online of hulp nodig in een keuze die gemaakt dient te worden? Twijfel niet en neem contact op met een van onze productspecialisten. Tijdens onze openingstijden staan wij altijd voor je klaar en kunnen je met elke vraag opweg helpen. Wij zijn te bereiken op +31453020011. Liever contact over de mail? Stuur dan een mailtje naar info@onlyprint.nl

Druckfarbe Umschlag

Druckfarbe

Druckfarbe Inhalt

Ausführung

Seiteneinstellung

Ausführung Cover

Papier Inhalt

Papier

Papier Umschlag

Bindeseite

Lochung

Klammerheftung

Falten

Trennblatt

Seiteneinstellung Inhalt

Produktnummer

Länge in mm

Breite in mm

Papiertyp Plakat

Papiertyp Plakat

Laserfähiges Briefpapier

Anzahl der Namen

Bindeform

Coveroptionen

Folie Glasklar

Rillen

Papiersorte

Endformat